X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Bonensalade met salanova en runderreepjes

Bereiding (30 min)

  • Pel de ui en knoflook, snipper fijn.
  • Was de courgette, haal het kroontje eraf en snijd in blokjes van 1x1 cm.
  • Verhit een koekenpan met de helft van de olijfolie. Meng de runderreepjes met de mediterraanse kruiden en bak al omscheppend in 2 minuten bruin. Schep uit de pan, verwarm de rest van de olie en fruit de ui en knoflook 2 minuten. Voeg de courgetteblokjes toe en bak 5 minuten. Voeg de witte bonen toe. Verwarm goed mee en breng op smaak met zout en peper.
  • Was ondertussen de krop sla, verwijder het hart en haal de blaadjes los en scheur klein. Laat de sla uitlekken.
  • Was de bladpeterselie en hak fijn.
  • Meng vlak voor het serveren de gebakken runderreepjes met de bladpeterselie en de balsamicoazijn.
  • Verdeel de sla over de borden, schep de bonen, courgette en de runderreepjes erop en serveer direct.