X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Champignon-gehaktsaus met kikkererwtenfarfalle

De kikkererwtenpenne op de foto is vervangen door kikkererwtenfarfalle.

Bereiding (30 min)

  • Kook de kikkererwtenfarfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit een koekenpan en bak het gehakt rul. Breng op smaak met zout en peper. Schep het gehakt uit de pan.
  • Pel de knoflook en snipper fijn.
  • Was de venkel, snijd het loof en de stengels eraf. Snijd de venkel in blokjes van 1/2 cm.
  • Borstel champignons en snijd in plakjes.
  • Verwarm de koekenpan opnieuw met de olijfolie, bak de knoflook en de venkel 4 minuten. Voeg de kastanjechampignons toe en bak nog 5 minuten mee.
  • Verkruimel het bouillonblokje erover en meng de crème fraîche en de Italiaanse kruiden erdoor. Voeg het gehakt toe en meng goed.
  • Meng de saus met de pasta en serveer direct.