X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Fritatta met pesto, blauwe kaas en desembrood

Voorbereiding (0 minuten)

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Bereiding (20 min)

  • Was de courgette, snijd het kroontje eraf en snijd de courgette in blokjes van 1x1cm.
  • Pel de ui en knoflook en snipper fijn.
  • Verwarm een koekenpan met de olijfolie en bak de ui, knoflook, wortel en courgette 5 minuten. Breng op smaak met peper.
  • Bak het brood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Breek de eieren boven een schaal, meng met de helft van de pesto. Kluts de eieren los.
  • Schenk het eimengsel over de courgette en wortel. Verbrokkel de kaas erover en bak 12-15 minuten in de koekenpan met een deksel op de pan.
  • Serveer de fritatta met het brood en de rest van de pesto.