X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Noedels met aubergine en hamblokjes

Let op: tomaat is ook nodig voor een ander recept.

Bereiding (30 min)

  • Snijd de prei in ringen, was grondig en laat uitlekken.
  • Was de tomaat en snijd in blokjes.
  • Was de aubergine, snijd het kroontje eraf en snijf de aubergine in blokjes van 1x1 cm.
  • Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Pel de knoflook en snipper fijn. Verhit een koekenpan met de olijfolie. Bak de prei met de knoflook en aubergine 10 minuten, voeg de tomatenblokjes toe. Laat op laag vuur nog even goed doorwarmen.
  • Breng op smaak met ketjap, gember, zout en peper. Voeg de hamblokjes toe en meng de noedels erdoor.
  • Serveer in diepe kommen of borden.