X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Tacoshells met gehaktbonenvulling

Voorbereiding (0 minuten)

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Bereiding (20 min)

  • Pel en snipper de helft van de knoflook en meng door het gehakt met het paprikapoeder en de mediterraanse kruiden.
  • Verhit een koekenpan met de olijfolie en bak het gehakt rul.
  • Spoel de kidneybonen af en laat uitlekken.
  • Was de tomaat en snijd in kleine blokjes. Voeg met de kidneybonen aan het gehakt toe.
  • Verwarm de tacoshells volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Was de sla, haal de harde kern eruit en laat uitlekken.
  • Maak de knoflooksaus. Pel de knoflook en pureer boven een schaaltje. Meng met de yoghurt, zout en peper en een scheutje olijfolie.
  • Vul de tacoshells met de sla en gehaktvulling. Verdeel een beetje van de saus erover en serveer de rest erbij. Herhaal voor de overige tacoshells en serveer direct om te voorkomen dat de shells zacht worden.