X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Orzo met spinazie-champignonsaus

Bereiding (20 min)

  • Was de spinazie grondig en laat goed uitlekken.
  • Bereid de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Borstel de champignons en snijd in plakjes.
  • Pel de ui en knoflook en snipper fijn.
  • Was de paprika en snijd doormidden. Haal de zaadlijsten eruit en snijd in blokjes van 1x1 cm.
  • Verhit een wok met de olijfolie, fruit de ui en knoflook 2 minuten. Voeg de champignons, paprika en italiaanse kruiden toe en bak 5 minuten mee. Voeg dan de spinazie toe en laat op hoog vuur slinken. Meng de creme fraiche en de orzo erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
  • Verdeel over de bordjes en serveer direct.