X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Lamsburger met portobello en broccoli

Voorbereiding (0 minuten)

Zet een pan met ruim water op voor het blancheren van de broccoli.

Bereiding (30 min)

  • Pel de ui en knoflook. Snipper de knoflook en snijd de ui in halve ringen.
  • Veeg de portobello schoon en snijd in repen.
  • Was de broccoli en verdeel in kleine roosjes. Schil de stronk en snijd in stukjes.
  • Blancheer de broccoli ongeveer 5 minuten in kokend water tot beetgaar. Giet af en spoel de broccoli onder koud water.
  • Verhit een koekenpan met de helft van de olijfolie. Bak de ui, knoflook en portobelloreepjes 5 minuten. Meng de geblancheerde broccoli erdoorheen en houd warm.
  • Verhit ondertussen een tweede koekenpan met de rest van de olijfolie. Bak de lenteburgers in 4 minuten per bruin en gaar.
  • Serveer de lenteburgers met de tomatillo salsa en de gemengde groenten.