X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Kippendij met wilde spinazie en rijst

Bereiding (30 min)

  • Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Was de paprika, snijd doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes van 1x1 cm.
  • Pel de knoflook en snipper fijn.
  • Verhit een braadpan met de olijfolie en bak de kip met de blokjes paprika, de knoflook, paprikapoeder en chilipoeder in 5 minuten rondom gaar.
  • Voeg de spinazie toe en bak mee tot de spinazie geslonken is. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
  • Schep de rijst in diepe kommen en verdeel de kip met spinazie erover.