X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Runderreepjes met wilde spinazie en couscous

Bereiding (30 min)

  • Laat de couscous wellen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Was de spinazie grondig en laat uitlekken.
  • Was de bleekselderij, verwijder eventueel lange draden en een stukje van het uiteinde van de stengels. Snijd in dunne reepjes.
  • Verhit een wok met de helft van de olijfolie. Bak de bleekselderij en voeg na 4 minuten de runderreepjes toe, bak op hoog vuur in 2 minuten bruin en gaar. Breng op smaak met zout en peper. Schep uit de pan en zet even opzij.
  • Schenk de rest van de olijfolie in de pan, roerbak de spinazie kort (tot de spinazie geslonken is) met de kaneel, komijn en zout en peper. Meng op het laatst de honing erdoor en meng door de couscous.
  • Schep de runderreepjes met bleekselderij erop en serveer direct.