X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Runderreepjes met quinoa, courgette en paksoi

Bereiding (30 min)

  • Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Was de courgette en snijd courgette in blokjes van 1x1 cm. Was de paksoi en snijd in repen van 1 cm dikte.
  • Pel de knoflook en rode ui. Snipper beide fijn.
  • Was de dragon. Pluk de blaadjes van de takjes en snijd fijn.
  • Verhit een wok met de helft van de olijfolie. Fruit de ui en de knoflook 2 minuten. Voeg de courgette en de gesneden stelen van de paksoi en bak 5 minuten. Voeg dan de gesneden bladeren van de paksoi toe en laat slinken. Breng op smaak met de dragon, zout, peper en eventueel ketjap.
  • Verhit ondertussen een koekenpan met de rest van de olijfolie. Bak de runderreepjes al omscheppend op hoog vuur in 2 minuten knapperig.
  • Meng de runderreepjes door de groenten en serveer met de quinoa.