X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Penne met broccoli, zongedroogde tomaatjes en kaas

Voorbereiding (0 minuten)

Zet een pan met ruim water op voor het blancheren van de broccoli.

Bereiding (25 min)

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Was de broccoli en verdeel in kleine roosjes. Schil de stronk en snijd in stukjes.
  • Blancheer de broccoli ongeveer 5 minuten in een ruim kokend water tot beetgaar. Giet de broccoli af en spoel kort onder koud water zodat de garing stopt.
  • Was ondertussen de rucola en laat uitlekken.
  • Meng de pasta, broccoli, de zongedroogde tomaatjes met wat van de olie waarin ze geleverd worden, de balsamicoazijn, rucola en de geraspte kaas (bewaar een beetje kaas voor de garnering) door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
  • Garneer de pasta met de rest van de kaas. Serveer direct.