X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Burrito's met tofu en knoflook-dillesaus

Bereiding (30 min)

  • Haal het hart uit de krop sla. Was de slablaadjes en laat uitlekken.
  • Was de paprika. Haal de zaadlijsten eruit en snijd in de lengte in dunne repen. Was de tomaat en snijd in blokjes.
  • Verhit een koekenpan met de olijfolie. Snijd de tofu in blokjes, bestrooi met oregano en zout en peper en bak rondom bruin en gaar in 5 minuten.
  • Pel de knoflook en hak fijn. Knip de dille fijn. Maak een sausje van de yoghurt, knoflook, dille, zout en peper.
  • Warm de wraps op in een droge hete koekenpan.
  • Besmeer de wraps met het dillesausje, beleg met sla, de gebakken blokjes tofu, paprika en tomaat. Rol op en snijd doormidden.
  • Serveer direct.