X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Bulghur met wilde spinazie en noten

Bereiding (30 min)

  • Bereid de bulghur volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Was de spinazie grondig en laat goed uitlekken.
  • Was de paprika, snijd doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes.
  • Verhit een wok met de olijfolie. Bak de blokjes paprika 4 minuten, voeg de spinazie toe en schep om tot de spinazie is geslonken. Voeg de tomatenblokjes toe en breng op smaak met cayennepeper, zout en peper.
  • Rooster ondertussen de hazelnoten in een droge koekenpan en hak grof.
  • Serveer de bulghur met de gebakken spinazie en strooi de hazelnoten erover.