X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Koolrabi met tempeh en gierst

Voorbereiding (0 minuten)

Zet een pan met een laagje water op voor de koolrabi.

Bereiding (30 min)

  • Kook de gierst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Schil de koolrabi en snijd de koolrabi in blokjes. Kook de blokjes beetgaar in 5 minuten.
  • Snijd de tempeh in plakken en bestrooi met kerrie, zout en peper.
  • Verhit een koekenpan met de olijfolie. Bak de tempeh in 3 minuten per kant knapperig en goudbruin. Besprenkel met de honing.
  • Was ondertussen de dille, laat uitlekken en hak grof.
  • Meng de gekookte koolrabi, dille en rozijnen door de gierst en breng op smaak met zout en peper.
  • Serveer de gierst met de tempeh.