X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Koolrabi met tempeh en gierst

Bereiding (30 min)

  • Schil de koolrabi en snijd de koolrabi in blokjes. Kook de blokjes in weinig water beetgaar in 5 minuten in kokend water.
  • Kook de gierst volgens de aanwijzingen op de verpakking, check de gaarheid na 10 minuten.
  • Was de dille, laat uitlekken en hak grof.
  • Meng de gekookte koolrabi, dille en rozijnen door de gierst en breng op smaak met zout en peper. Houd warm.
  • Snijd de tempeh in plakken en bestrooi met kerrie, zout en peper.
  • Verhit een koekenpan met de olijfolie en bak de plakken tempeh aan beide zijden 3 minuten, zodat de tempeh knapperig en goudbruin is. Druppel de honing erover.
  • Serveer de gierst met de tempeh.