X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Koolrabi met gehakt en gierst

Voorbereiding (0 minuten)

Zet een pan met een laagje water op voor de koolrabi.

Bereiding (30 min)

  • Kook de gierst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Schil de koolrabi en snijd de koolrabi in blokjes. Kook de koolrabi in 5 minuten beetgaar.
  • Was de dille, laat uitlekken en hak grof.
  • Pel de knoflook en snipper fijn.
  • Verhit een koekenpan met de olijfolie en bak het gehakt rul met chilipoeder, kaneel en knoflook.
  • Meng het gehakt, de koolrabi, de rozijnen en het grootste deel van de dille door de gierst en breng op smaak met zout en peper.
  • Garneer met de rest van de dille en serveer.