X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Roerbak van broccoli en runderreepjes

We hadden ons verheugd op vers kapucijners, helaas dacht moeder natuur daar iets anders over. Daarom ontvang je nu kapucijners uit pot.

Bereiding (30 min)

  • Maak de broccoli schoon en verdeel in kleine roosjes. Snijd de stronk in kleine stukjes.
  • Pel de rode ui en knoflook en snipper fijn.
  • Spoel de kapucijners in een vergiet en laat uitlekken.
  • Verhit een wok met de olijfolie. Fruit de ui en knoflook 2 minuten. Voeg de broccoli toe en bak in 7-10 minuten beetgaar. Doe vervolgens de runderreepjes erbij en bak kort op hoog vuur rondom bruin en gaar.
  • Voeg de kapucijners toe en warm mee. Breng op smaak met paprikapoeder en zout en peper.
  • Was ondertussen de bladpeterselie, laat uitlekken en hak grof.
  • Serveer direct en garneer met de peterselie.