X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Pasta pesto met bloemkool en ham

Voorbereiding (0 minuten)

Zet twee pannen met ruim water op. Eén voor het blancheren van de bloemkool en de ander voor het koken van de spaghetti.

Bereiding (20 min)

  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng de extra vierge olijfolie door de pasta.
  • Maak de bloemkool schoon. Verdeel in kleine roosjes en snijd de stronk in kleine stukjes.
  • Blancheer de bloemkool in 6-8 minuten beetgaar (afhankelijk van de grootte van de roosjes).
  • Pel en snipper ondertussen de ui.
  • Verhit een koekenpan met de olijfolie, bak de ui in 5 minuten gaar. Voeg de hamblokjes toe en warm mee.
  • Meng de pesto, ui, hamblokjes en bloemkool door de spaghetti. Breng eventueel op smaak met zout en peper (de pesto is al zout).
  • Serveer direct.