X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Falafel met couscous en spinazie

Bereiding (20 min)

  • Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Was de spinazie grondig en laat uitlekken.
  • Was de munt en hak fijn. Pel de knoflook en snipper fijn.
  • Meng in een kommetje de kwark met de helft van de knoflook, munt, zout, peper en ⅓ van de olijfolie.
  • Verhit een koekenpan met ⅓ van de olijfolie en bak de falafelballetjes rondom bruin en gaar.
  • Verhit een wok met de rest van de olijfolie. Fruit de rest van de knoflook en voeg na een minuut de spinazie toe. Breng op smaak met komijn, koriander, zout en peper.
  • Meng de couscous door de spinazie.
  • Serveer de couscous in diepe schaaltjes. Leg de falafelballetjes erop en serveer de muntsaus erbij.