X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Voorjaarsroerbak met kalfsreepjes

Bereiding (30 min)

  • Was de spinazie grondig en laat uitlekken.
  • Schrap de wortelen en snijd in kleine blokjes.
  • Was de paprika, snijd doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de paprika in kleine blokjes.
  • Pel de ui en knoflook en snipper fijn.
  • Snijd de kalfslapjes in reepjes. Bestrooi met paprikapoeder, zout en peper.
  • Verhit een wok of hapjespan met de olijfolie. Roerbak de kalfsreepjes op hoog vuur 2 minuten. Schep het vlees uit de pan.
  • Fruit de ui en knoflook 2 minuten. Voeg de bospeen, paprika en Italiaanse kruiden toe. Bak ongeveer 7 – 10 minuten op gemiddeld vuur tot de groenten beetgaar zijn. Voeg de kalfsreepjes en spinazie toe en warm kort mee, laat de spinazie niet helemaal slinken. Breng op smaak met zout en peper.
  • Serveer direct.