X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Romige pasta met saucijs

Let op: Helaas kan onze leverancier de sugar snaps op de foto niet leveren. Het is vervangen door zoete puntpaprika en bosui.

Bereiding (20 min)

  • Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit een koekenpan met de helft van de olijfolie en bak de rundersaucijs rondom bruin. Laat 6 – 8 minuten doorgaren op zacht vuur.
  • Was ondertussen de puntpaprika en bosui. Snijd de puntpaprika in halve ringen. Snijd de bosui grof.
  • Schrap de wortelen en rasp grof of snijd in kleine blokjes.
  • Verhit een tweede koekenpan met de rest van de olijfolie. Bak de paprika, bosui en wortel 5 minuten.
  • Was ondertussen de tomaat en snijd in stukjes.Voeg de tomaat aan de pan toe en laat nog 2 minuten mee bakken.
  • Voeg dan de oregano en crème fraîche toe en laat goed doorwarmen. Breng op smaak met zout en peper.
  • Meng de saus door de pasta en serveer met de saucijs.