X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Kasha met runderreepjes en paksoi

Bereiding (30 min)

  • Kook de kasha volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Was de puntpaprika. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in reepjes.
  • Haal de bladeren van de paksoi los en was deze zorgvuldig. Snijd het groene blad van de witte nerven. Snijd beide apart in grove repen.
  • Pel de ui en knoflook en snipper fijn.
  • Verhit een koekenpan met de olijfolie. Bak de ui en knoflook 2 minuten. Voeg de runderreepjes toe en bak rondom bruin op hoog vuur, haal daarna uit de pan.
  • Voeg de witte nerven van de paksoi en paprika aan de pan toe en bak 5 minuten.Voeg dan het groene blad toe en laat slinken.
  • Meng de runderreepjes door de groenten. Breng op smaak met sojasaus, honing, sambal, zout en peper en verwarm kort.
  • Serveer de roerbak met de kasha.