X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Gemarineerde kip en Chinese kool met gierst

Bereiding (30 min)

  • Kook de gierst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Maak ondertussen de marinade voor de kip. Pers de knoflook en meng met de sojasaus, honing en sambal door elkaar. Meng de kippendijblokjes door de marinade. Laat 10 minuten staan.
  • Snijd de onderkant van de Chinese kool. Snijd de kool in reepjes. Was de kool en laat uitlekken.
  • Was de cherry roma en snijd doormidden.
  • Verhit een koekenpan met de olijfolie. Bak de kippendijblokjes rondom bruin. Voeg de Chinese kool toe en bak 3 minuten mee. Voeg de cherry roma toe. Laat goed doorwarmen.
  • Was de koriander en pluk de blaadjes van de takjes.
  • Serveer de gierst met de kip en garneer met de koriander.