X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Kipkerrie met rijst

Bereiding (30 min)

  • Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Was de aubergine en snijd het kroontje eraf. Snijd de aubergine in blokjes.
  • Was de groene en rode paprika. Snijd doormidden. Haal de zaadlijsten eruit en snijd de paprika's in blokjes.
  • Pel de ui en knoflook en snipper fijn.
  • Verhit een wok met de helft van de olijfolie. Fruit de ui en knoflook 2 minuten. Voeg de kippendijblokjes en de kerrie toe en bak deze rondom bruin.
  • Voeg de aubergine, paprika's en eventueel extra olijfolie toe. Bak in 12 minuten de ingrediënten zachtjes gaar. Breng op smaak met zout en peper.
  • Was de bieslook en hak fijn.
  • Serveer de roerbak van kip met de rijst en garneer met bieslook.