X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Orzo met paddenstoelensaus

Bereiding (20 min)

  • Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de Italiaanse kruiden erdoor als de orzo gaar is.
  • Borstel de kastanjechampignons schoon en snijd in vieren.
  • Schil de wortelen met een dunschiller en snijd in dunne plakjes.
  • Pel de ui en knoflook en snipper fijn.
  • Verhit een sauspan met de olijfolie. Fruit de ui en knoflook 2 minuten en voeg de plakjes wortel en champignons toe. Laat 10 minuten zachtjes garen.
  • Voeg de hamblokjes en creme fraiche toe en verkruimel het bouillonblokje er overheen. Meng goed door elkaar. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
  • Serveer de orzo met de champignonsaus.