X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Kruidige linzen met gebakken groenten

Bereiding (20 min)

  • Verhit een koekenpan met de helft van de olijfolie. Bak de gesneden groenten en de aardappelblokjes in 10 minuten gaar en knapperig.
  • Was ondertussen de rode peper, snijd doormidden, verwijder de zaadlijsten en hak fijn. Voeg toe aan de gebakken groenten en aardappelen en breng op smaak met zout en peper.
  • Spoel ondertussen de linzen af en laat uitlekken.
  • Pel de knoflook en snipper fijn.
  • Verhit een tweede koekenpan met de rest van de olijfolie. Fruit de knoflook 1 minuut. Voeg daarna de linzen toe.
  • Was de kervel en de dragon, laat uitlekken en hak fijn. Meng de verse kruiden door de linzen en breng op smaak met zout en peper.
  • Serveer de linzen met de gebakken groenten en aardappelen.