X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Kikkererwten-penne met pesto en broccoli

Voorbereiding (0 minuten)

Zet een pan met ruim water op voor het blancheren van de broccoli.

Bereiding (30 min)

  • Kook de kikkererwten penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Was de broccoli en verdeel in kleine roosjes. Schil de stronk en snijd in stukjes.
  • Blancheer de broccoli in ongeveer 5 minuten tot beetgaar. Giet af en spoel af met koud water, zodat de garing stopt.
  • Snijd de tomaatjes in kleine stukjes.
  • Meng de gekookte pasta met de broccoli, pesto en zongedroogde tomaatjes.
  • Breng eventueel op smaak met zout en peper.