X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Gevulde omelet met spinazie en kikkererwten

Bereiding (20 min)

  • Kluts de eieren met peper en zout.
  • Verhit een koekenpan met de helft van de boter. Bak per persoon 1 omelet van de eieren.
  • Was ondertussen de spinazie goed en laat uitlekken.
  • Pel de knoflook en snipper fijn.
  • Verhit een koekenpan met de olijfolie. Bak de knoflook met de spinazie. Breng op smaak met kurkuma, komijn en koriander. Schep uit de pan.
  • Verhit de pan opnieuw. Voeg eventueel nog wat olijfolie toe en bak de aardappelblokjes goudbruin. Meng ze met de uitgelekte kikkererwten door de spinazie.
  • Schep de vulling in de omelet en vouw de omelet dubbel.