X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Bietenfritatta met geitenkaas en hazelnoten

Voorbereiding (0 minuten)

Verwarm de oven voor op 180 graden. Zet een pan met water op voor het blancheren van de pastinaak.

Bereiding (45 min)

  • Schil de pastinaak en snijd in kleine blokjes. Zet een pannetje op met water en blancheer de pastinaak in 4 minuten beetgaar.
  • Snijd de bieten in even grote blokjes.
  • Hak de blaadjes van de dragon fijn.
  • Kluts de eieren los met peper en zout.
  • Verdeel de geitenkaas in stukjes. Houd nog 1/3 e apart.
  • Doe alle ingredienten doorelkaar.
  • Vet een ovenschaal in met boter en schenk het eimengsel in de schaal. Bak de frittata 20 minuten en verlaag dan de temperatuur naar 160 graden.
  • Verdeel de laatste 5 minuten de hazelnoten en de overgebleven geitenkaas erover en bak mee.
  • De frittata is gaar als het midden gestold is.