X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Linzenschotel met lamsshoarma

Bereiding (30 min)

  • Kook de linzen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Pel de ui en knoflook en snipper fijn.
  • Was de courgette, snijd in blokjes van 1 x 1 cm.
  • Was de puntpaprika en rode paprika. Snijd doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes.
  • Verhit een koekenpan met de olijfolie. Fruit de ui en knoflook 2 minuten.
  • Voeg de lamsshoarma toe en bak in 2 minuten rondom bruin.
  • Voeg de courgette en paprika’s toe. Bak ongeveer 5 minuten mee, of tot de groenten beetgaar zijn.
  • Breng eventueel op smaak met zout en peper.
  • Meng de linzen door de gebakken groenten en shoarma en serveer.