X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Bloemkoolcurry met pandanrijst

Bereiding (30 min)

  • Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Pel en snipper de rode ui.
  • Was de bloemkool. Haal de roosjes los en schil de stronk, snijd de stronk in stukjes.
  • Verhit een braadpan met de olijfolie en fruit de ui 2 minuten.
  • Voeg de currypasta toe, laat 2 minuten smoren en schenk dan de kokosmelk erbij.
  • Voeg de bloemkool toe en laat garen in de curry. Het duurt ongeveer 10 minuten voor de roosjes beetgaar zijn.
  • Was de kikkererwten en laat uitlekken. Voeg ze toe aan de bloemkool en laat goed meewarmen. Breng indien nodig op smaak met zout en peper.
  • Serveer de rijst met de bloemkoolcurry.