X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Rollade in tomatensaus met orzo en regenboogpeen

Bereiding (30 min)

  • Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Schrap de regenboogpeen en snijd in blokjes.
  • Pel en snipper de knoflook en de ui. Verhit een koekenpan, schenk de helft van de olijfolie erin en bak de blokjes regenboogpeen met de knoflook in 10 minuten beetgaar. Breng op smaak met zout, peper en peterselie.
  • Schenk ondertussen de rest van de olijfolie in een andere koekenpan en smoor de ui tot deze zacht is. Voeg de tomatenblokjes en Italiaanse kruiden toe. Laat zachtjes doorwarmen.
  • Snijd de voorgegaarde rollade in repen en verwarm in de saus.
  • Roer de blokjes regenboogpeen en de orzo door elkaar. Serveer de rollade met de saus erbij en garneer eventueel met nog wat gedroogde peterselie.