X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Aardpeer met tofu, courgette en paksoi

Voorbereiding (0 minuten)

Breng ruim water aan de kook in een pan voor de aardpeer.

Bereiding (30 min)

  • Schil de aardpeer en snijd in gelijke stukken. Kook de aardpeer in 15 minuten beetgaar.
  • Snijd ondertussen de tofu in blokjes. Meng met de ketjap en laat even marineren.
  • Was ondertussen de courgette en snijd in blokjes.
  • Haal de bladeren van de paksoi los en was goed. Snijd het groene blad van de witte nerven, snijd beide in repen.
  • Pel de ui en knoflook en snipper fijn.
  • Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook 2 minuten. Voeg de courgette en de witte delen van de paksoi toe, samen met de oregano en het paprikapoeder. Bak 5 minuten. Voeg dan de groene delen van de paksoi toe en bak nog 2 minuten.
  • Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in een andere koekenpan. Bak de tofublokjes op hoog vuur knapperig.
  • Was ondertussen de koriander en snijd grof.
  • Meng de aardpeer en tofu door de groenten en breng op smaak met zout en peper. Garneer met de koriander.