X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Roerbak van kippendij, aubergine en aardappel

Bereiding (30 min)

  • Schil de aardappelen en snijd in blokjes van 1 x 1 cm.
  • Was de aubergine en snijd in blokjes van 1 x 1 cm.
  • Schil de regenboogpeen en snijd in dunne plakjes.
  • Pel de ui en knoflook en snipper fijn.
  • Was de cherrytomaatjes en snijd doormidden.
  • Verhit een grote wok met de olijfolie. Bak de kippendijblokjes rondom bruin. Voeg de aardappelblokjes en ui toe en bak op hoog vuur mee.
  • Voeg vervolgens de wortelplakjes en knoflook toe en als laatste de aubergine en Italiaanse kruiden. Voeg eventueel nog wat olijfolie toe.
  • Zet het vuur laag en laat onder af en toe omscheppen garen.
  • Voeg, als de groenten beetgaar, zijn de cherrytomaatjes toe en warm het geheel goed door.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Hak de bieslook fijn en meng het grootste deel door de roerbak.
  • Serveer direct en garneer met de rest van de bieslook.