X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

* verplicht veld
Biologische recepten

Biologische recepten

Met de recepten van onze chef maak je altijd iets knetterlekkers. Vertrouwde en verrassende gerechten, altijd gemaakt met biologische, pure ingrediënten.

Het Seizoen

Het Seizoen

We bewegen mee met ‘t Nederlandse seizoen. We vieren de eerste aardappelen in ’t voorjaar, de eerste appelen in ’t najaar. Zij krijgen de hoofdrol in de recepten.

Handige tips

Handige tips

Een spruit die geen spruitjes eet? Onze chef weet raad! Met verrassende tips, hilarische tricks, wordt ’t weer een feest aan tafel.

 

 

Eet de Wereld Lekker Beter

  

Biologische producten rechtstreeks van de Nederlandse boer bij jou thuis. Zonder onnodige tussenhandel, mét voordeel voor jou en voor de boer. Jij ontvangt een krakend vers product en de boer ontvangt een eerlijke prijs. Willem&Drees maakt ’t verrukkelijk eenvoudig.

 

Zo eenvoudig is ‘t: selecteer jouw favoriete box en vul deze aan met biologische boodschappen in de webwinkel. Willem&Drees doet de rest, en zorgt dat dit lekkers, krakend vers bij jou bezorgd wordt.

 

 

Maaltijden & Boodschappen

Maaltijden & Boodschappen

Wij zijn niet alleen maar jouw adres voor heerlijke biologische maaltijden. In onze webwinkel vindt je ruim 400+ producten die je met één klik samen met jouw box bij je thuis laat bezorgen. Denk aan melk, yoghurt, brood, een stuk kaas of verse eitjes. Je kan wekelijks hoeveelheden aanpassen en variëren. Zo krijg je precies wat je nodig hebt en lekker vindt.

  

 

“Als de bel gaat zijn de kinderen eerder bij de deur dan ik. Ze vinden het een feest om de box uit te pakken en er, met de recepten, iets lekker mee te maken. Er wordt meer groente dan ooit tevoren gegeten. Iedereen blij.” - Anneke

 

 

 

 

 

 

 

Blog