Ondernemer gezocht | Willem&Drees
X

Waarom beebox

X

Nieuwsbrief

Eten van een gezonde keten.
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Ben jij onze nieuwe Willem&Drees ondernemer?

Ben jij gepassioneerd over gezond eten? Vind jij tegelijkertijd dat ons voedselsysteem transparanter en eerlijker kan? En wil jij hierin graag een actieve rol vervullen? Dan ben je van harte welkom om bij beebox te komen praten, en te kijken of jij onze nieuwe lokale ondernemer bent!

De vrijheid van zelfstandig ondernemerschap met de gezelligheid van een leuke groep collega ondernemers. Dat maakt Willem&Drees voor mij een fantastische combinatie.

— Esther Gijze, Willem&Drees ondernemer

Wat heb jij als Willem&Drees ondernemer in huis?

Je hebt de instelling van een echte ondernemer: de wereld verbeteren door goede ideeën uit te voeren. Daarnaast weet je van aanpakken, en je schakelt gemakkelijk tussen alle voorkomende taken. Zo ben je verantwoordelijk voor verkoop, het bezorgen van de maaltijdboxen aan huis en natuurlijk bied jij service en informatie als toegankelijk aanspreekpunt aan alle klanten uit jouw rayon. Door aan jouw eigen distributiebestand te bouwen zorg jij voor jouw eigen succes. Offline én online. En bij voorkeur in samenwerking met andere lokale ondernemingen uit jouw regio, die de doelstellingen van Willem&Drees een warm hart toedragen.

 

En wat biedt Willem&Drees jou?

Willem&Drees geeft je de kans om jouw idealen te verwezenlijken binnen een succesvol business model. En dat doe je zelfstandig, maar natuurlijk hoef je niet zelf het wiel uit te vinden. Daarom bieden wij je alles wat je nodig hebt om binnen jouw rayon de maaltijdboxen van Willem&Drees tot een groot succes te maken! Naast een uitgekiend trainingsprogramma ontvang je een persoonlijke toolkit en natuurlijk een groot netwerk van collega ondernemers, die graag hun kennis met je delen. Regelmatig nodigen we je uit om bij onze leveranciers over de vloer te komen, zodat je nog beter aan consumenten kunt vertellen waarom biologisch boeren en gezond eten zo belangrijk is. En om je te verder te helpen met het delen van die verhalen ondersteunen wij je vanuit ons kantoor in Cothen in sales, marketing en het doorvoeren van innovatie. Op die manier begeleidt Willem&Drees jou binnen 2 jaar naar een zelfstandig inkomen!

 

Geïnteresseerd? 

Je kunt direct contact met ons opnemen via ondernemen@willemendrees.nl. We ontmoeten je graag!

 

 

Vrijheid in het ondernemen en tegelijk ondersteuning vanuit een warme organisatie. Voor mij de perfecte manier om een eigen bedrijf op te zetten.

— Gerry Stapper, Willem&Drees ondernemer

In het kort over Willem&Drees

Willem&Drees bezorgt biologische maaltijdboxen met lokaal geproduceerde, grotendeels biologische, ingrediënten bij consumenten aan huis. Maar we bezorgen nog veel meer. Elke week ontvangen klanten onze nieuwsbrief met verhalen over de boeren en andere leveranciers van al die lekkere producten. En we delen makkelijke en gezonde recepten met ze. Onze lokale Willem&Drees ondernemers zorgen er bovendien voor dat onze klanten altijd kunnen rekenen op de beste persoonlijke service. Samen met de boeren waar Willem&Drees mee werkt vormen we een coöperatie. Op die manier houden we iedereen actief betrokken bij onze missie: de voedselindustrie duurzamer, transparanter én eerlijker maken.

 

Lees verder