X

Waarom beebox

X

Nieuwsbrief

Eten van een gezonde keten.
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Sinds mei 2016 trekken Beebox en Willem&Drees samen op. Vanaf vandaag gaan we als één merk verder. Dat doen we onder de naam Willem&Drees met een geheel nieuw aanbod beeboxen én een vernieuwde online winkel. Wauw!

De nieuwe Beeboxen

Met ons verbeterde aanbod Beeboxen is er altijd wel een box die bij jou past. Van single tot gezin en van vegetarisch tot koolhydraatarm.

Ga direct naar onze beeboxen

De online winkel

Vanaf nu kan je ook wekelijks vers van onze Nederlandse biologische boeren bijbestellen. Denk aan zuivel, brood, sap, eieren, groente en fruit. Je kunt wekelijks hoeveelheden aanpassen en variëren. Zo krijg je precies wat je nodig hebt én lekker vindt.

Neem direct een kijkje in onze nieuwe winkel

Daarom kies je voor ons.

Willem&Drees werkt met biologische boeren. De aarde is ons grootste goed, laten we er zuinig op zijn en zeker niet mee stunten. Onze boeren volgen het ritme van de natuur. Dat is gezond voor de aarde én voor jou.

 

Willem&Drees pakt de kortste route. We kopen direct in bij onze boeren en betalen hun de prijs die zij verdienen. Daardoor blijven jouw boodschappen lekker vers én betaalbaar.

 

Willem&Drees kiest voor de kracht van samen. In onze coöperatie zitten boeren, burgers en bedrijven. We kennen en stimuleren elkaar. Dat is “Eten van een gezonde keten.”

 

 

Blog