X

Waarom beebox

X

Nieuwsbrief

Eten van een gezonde keten.
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

X

Vegetarische Beebox bestellen

*Je start bij ons met twee boxen, daarna is je box wekelijks opzegbaar. Even geen box ontvangen? Je kan altijd pauzeren.

Informatie Vegetarische Beebox

Och, wat heeft onze natuur toch heerlijke producten te bieden. Of je nu volledig vegetarisch eet of flexitariër bent, met onze vegetarische maaltijdbox weet je zeker dat je 3 avonden per week gezond, gevarieerd én lekker eet! Natuurlijk met de beste biologische ingrediënten van dichtbij. Elke week ontvang je smakelijke vega recepten van onze Willem&Drees chefs. Zonder vlees en vis, en bomvol smaak.

In de vegetarische Beebox vind je naast verse biologische groenten en fruit ook peulvruchten en plantaardige vleesvervangers. Verder ontvang je bijvoorbeeld verse zuivel, geurige kruiden en zetmeelproducten zoals aardappelen of pasta in deze biobox. Zo kook jij 3 verantwoorde avondmaaltijden die bij jouw leefstijl passen!

  • biologisch
  • eerlijk & betaalbaar
  • gratis thuisbezorgd
€59.00
Voor 4 personen
€49.00
Voor 3 personen
€39.00
Voor 2 personen

Janny Veenstra

"Omdat deze box geen vlees of vis bevat, past hij helemaal bij mijn leefstijl."

Geraldine van Toor

"Met deze box eet ik wekelijks drie heerlijke vegetarische maaltijden met producten direct van de boer, dat vind ik super!"

Veelgestelde vragen

Als je meer wilt weten voordat je je eerste beebox bestelt, kun je kijken bij Zo Werkt Willem&Drees. En heb je nog andere vragen? Bijna alle antwoorden vind je op onze FAQ pagina.

 

Liever direct je vraag aan ons stellen? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan contact op met de ondernemer in jouw regio.

 

RECEPTEN & KOKEN

Waar kan ik mijn recepten vinden?

Via de pagina "inhoud beebox" kun je in een oogopslag zien welke recepten er voor jouw box zijn en ook wat er allemaal in jouw box zit. Klik hier om naar de "inhoud beebox" pagina te gaan.

BESTELLEN en BETALEN

Hoe betaal ik?

Aan het eind van het bestelproces kom je in de betaalomgeving. Je eerste box betaal je via IDEAL. Daarop volgende bestellingen verlopen via automatische incasso. 

Tot wanneer kan ik wijzigingen doorvoeren?

Je box wijzigen

Ga je op vakantie en heb je even geen producten nodig dan kun je leveringen pauzeren in jouw account. Let er op dat je dit tijdig doet, voordat we jouw bestelling al aan onze boeren hebben doorgegeven.

Gaat het om een levering op maandag dan kun je tot en met dinsdag de box op pauze zetten. Gaat het om een levering op donderdag of vrijdag dan kan dit tot en met vrijdag.

 

Bijbestelling wijzigen

Gaat het om een levering op maandag? Dan kun je tot en met woensdag je bestelling aanpassen. Gaat het om een levering op donderdag of vrijdag dan kan dit tot en met zondag. Daarna geven we je bestelling door aan onze boeren en gaat hij ermee aan de slag.

BEZORGING

Is bezorging gratis?

Willem&Drees brengt je bestelling bij jouw thuis. Vanaf €39,- is dit ook nog eens gratis. Wel zo handig!

Welke dag wordt mijn bestelling bezorgd?

We komen de bestelling bij je thuis brengen, wel zo makkelijk. Voer op deze pagina je postcode in dan zie je welke bezorgmomenten er in jouw buurt zijn.

ONZE SERVICE

Ik wil stoppen, hoe doe ik dat?

Vanaf het moment van de eerste levering van je eerste bestelling heb je 14 dagen bedenktijd. Daarna geldt dat je een levering op maandag uiterlijk de dinsdag ervoor op kunt zeggen. Een levering op donderdag of vrijdag kun je uiterlijk de vrijdag ervoor opzeggen. Opzeggen is net als aanmelden heel eenvoudig en kan in jouw account. Je ontvangt van je opzegging een bevestiging.

Wist je dat je ook kunt pauzeren? Dan kun je op het moment dat ons aanbod je weer past, direct weer bestellen.

Ook al doen we ons uiterste best, kan het zijn dat ons aanbod nu niet bij jouw behoefte aansluit. Dat vinden we jammer, want we laten graag zoveel mogelijk mensen genieten van eten van een gezonde keten, ook jou. Heb jij een tip, suggestie of idee waarmee we het aanbod en onze service kunnen verbeteren, laat het ons dan vooral weten. Door te mailen naar vragen@willem&drees.nl