X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

De box van

Week 24

4 personen 3 personen 2 personen

Jouw recepten deze week, eet smakelijk!

Box voor 2 personen
  • 400 gram bio aardappel frieslander Christiaan en Hendrik - BioRomeo
    bio aardappel frieslander

    koel - ± 1 week. Op een koele plek, tussen 8 en 10°C, maar ook in de koelkast blijven aardappelen langer goed. Te hoge temperaturen zorgen voor uitlopers.

  • 1 fles bio appel & perensap Beebox
    bio appel & perensap

    gekoeld bewaren - ten minste houdbaar tot: zie verpakking

  • 300 gram bio bladspinazie Bio brothers
    bio bladspinazie

    Koelkast - ± 2 á 3 dagen. De spinazie kan het beste uit de verpakking worden gehaald.

  • 200 gram bio blauwschimmelkaas Bastiaansen bio kaas
    bio blauwschimmelkaas

  • 1 stuks bio bosui Willem&Drees
    bio bosui

    gekoeld - ± 5 dagen

  • 400 gram bio bulghur Your Organic Nature
    bio bulghur

  • 1 stuks bio donker moutkorn Le Perron
    bio donker moutkorn

    koel, droog - 4 dagen Afbakadvies: 190°C 15-18 min.

  • 4 stuks bio eieren 't Paradijs
    bio eieren

    gekoeld - houdbaarheid: zie verpakking

  • 1 stuks bio gele ui Andre Jurrius
    bio gele ui

    koel & droog - enkele weken. De rode ui is iets minder lang houdbaar dan de gele.

  • 1 stuk bio groene courgette Wim Peeters
    bio groene courgette

    gekoeld - ± 5 dagen

  • 200 gram bio kalfslapje Eco Fields
    bio kalfslapje

  • 200 gram bio kastanje champignon paddestoelenrijk
    bio kastanje champignon

    gekoeld - ± 3 dagen

  • 2 stuks bio rabarber Willem&Drees
    bio rabarber

    Koelkast - ± 1 week

  • 1 stuks bio rode eikenbladsla Tuinderij Haverkamp
    bio rode eikenbladsla

    Koelkast - 2 dagen

  • 1 stuk bio rode peper Ron van Dijk
    bio rode peper

    gekoeld - ± 10 dagen

  • 1 stuks bio rode puntpaprika Ron van Dijk
    bio rode puntpaprika

    Koele plek (12 - 15 graden - Niet in de koelkast - ± 1 week

  • 2 stuks bio sjalot Christiaan en Hendrik - BioRomeo
    bio sjalot

    koel, donker - ± 3 weken

  • 75 gram bio sla rucola Bijzonderland
    bio sla rucola

    Vochtig, gekoeld - ± 2 dagen. Mocht de rucola wat slap zijn, maak hem dan een beetje nat en binnen de kortste keren is de rucola weer fris.

  • 2 stuks bio tartaar Eco Fields
    bio tartaar

    Zie verpakking

  • 2 stuks bio tomaat Ron van Dijk
    bio tomaat

    Op Kamertemperatuur - ± 1 week. Bewaar tomaten niet in de koelkast, dan verliezen ze de voedingswaarde.

  • 2 stuks bio topaz appel Biofruit
    bio topaz appel

  • 10 gram bio verse bladpeterselie Puur Aroma
    bio verse bladpeterselie

  • 300 gram bio witlof van raaij
    bio witlof

    gekoeld - ± 1,5 week

Zelf toevoegen
X

Zelf toevoegen

Wekelijks ontvang je jouw box met verse biologische seizoensproducten. Hiermee ga jij heerlijk koken. Hieronder vind je de ingrediënten die nog aan de recepten toegevoegd moeten worden, de rest zit in de box van deze week. Heb je bepaalde ingrediënten al in huis? Geen probleem, deze kun je gemakkelijk uitvinken en laten verdwijnen van het boodschappenlijstje. Print de lijst of laat deze per mail naar je toesturen.

Week 24 — Extra box