X

Waarom beebox

X

Nieuwsbrief

Eten van een gezonde keten.
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

X

Eenpersoons Beebox bestellen

*Je start bij ons met twee boxen, daarna is je box wekelijks opzegbaar. Even geen box ontvangen? Je kan altijd pauzeren.

Informatie Eenpersoons Beebox

Ook de kleinere huishoudens kunnen bij ons terecht. Deze biobox is namelijk zó gevuld, dat jij er voor jezelf wekelijks drie heerlijke en gezonde avondmaaltijden mee kan bereiden. De recepten zijn samengesteld door onze Willem&Drees chefs. Daarnaast bevat deze maaltijdbox wekelijks nog meer producten als fruit, eieren, sap, brood en kaas voor je ontbijt of lunch.

Behalve verse biologische groenten en fruit bevat de Eenpersoons Beebox ook biologisch vlees, verantwoord gevangen vis of smakelijke vegetarische producten. Verder ontvang je bijvoorbeeld verse eieren, geurige kruiden en zetmeelproducten zoals aardappelen of pasta in de maaltijdbox. Natuurlijk van dichtbij. Net zoals het graan dat in het brood zit dat je ontvangt en het fruit in de fles vruchtensap. Je ziet het: bij Willem&Drees proef je de echte smaken uit Nederland.

  • biologisch
  • eerlijk & betaalbaar
  • gratis thuisbezorgd
€39.00
Voor 1 persoon

George de Kroon

"Iedere week allemaal lekkers in de box, ben ik naast mijn avondmaaltijden gelijk voorzien van handige extra's. Echt een uitkomst."

Annemieke Wietsema

"Ik vind het lastig om inspiratie te krijgen voor mijn avondeten, met deze Beebox wordt ik daar lekker makkelijk mee geholpen!"

Veelgestelde vragen

Als je meer wilt weten voordat je je eerste beebox bestelt, kun je kijken bij Zo Werkt Willem&Drees. En heb je nog andere vragen? Bijna alle antwoorden vind je op onze FAQ pagina.

 

Liever direct je vraag aan ons stellen? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan contact op met de ondernemer in jouw regio.

 

RECEPTEN & KOKEN

Waar kan ik mijn recepten vinden?

Via de pagina "inhoud beebox" kun je in een oogopslag zien welke recepten er voor jouw box zijn en ook wat er allemaal in jouw box zit. Klik hier om naar de "inhoud beebox" pagina te gaan.

BESTELLEN en BETALEN

Hoe betaal ik?

Aan het eind van het bestelproces kom je in de betaalomgeving. Je eerste box betaal je via IDEAL. Daarop volgende bestellingen verlopen via automatische incasso. 

Tot wanneer kan ik wijzigingen doorvoeren?

Je box wijzigen

Ga je op vakantie en heb je even geen producten nodig dan kun je leveringen pauzeren in jouw account. Let er op dat je dit tijdig doet, voordat we jouw bestelling al aan onze boeren hebben doorgegeven.

Gaat het om een levering op maandag dan kun je tot en met dinsdag de box op pauze zetten. Gaat het om een levering op donderdag of vrijdag dan kan dit tot en met vrijdag.

 

Bijbestelling wijzigen

Gaat het om een levering op maandag? Dan kun je tot en met woensdag je bestelling aanpassen. Gaat het om een levering op donderdag of vrijdag dan kan dit tot en met zondag. Daarna geven we je bestelling door aan onze boeren en gaat hij ermee aan de slag.

BEZORGING

Is bezorging gratis?

Willem&Drees brengt je bestelling bij jouw thuis. Vanaf €39,- is dit ook nog eens gratis. Wel zo handig!

Welke dag wordt mijn bestelling bezorgd?

We komen de bestelling bij je thuis brengen, wel zo makkelijk. Voer op deze pagina je postcode in dan zie je welke bezorgmomenten er in jouw buurt zijn.

ONZE SERVICE

Ik wil stoppen, hoe doe ik dat?

Vanaf het moment van de eerste levering van je eerste bestelling heb je 14 dagen bedenktijd. Daarna geldt dat je een levering op maandag uiterlijk de dinsdag ervoor op kunt zeggen. Een levering op donderdag of vrijdag kun je uiterlijk de vrijdag ervoor opzeggen. Opzeggen is net als aanmelden heel eenvoudig en kan in jouw account. Je ontvangt van je opzegging een bevestiging.

Wist je dat je ook kunt pauzeren? Dan kun je op het moment dat ons aanbod je weer past, direct weer bestellen.

Ook al doen we ons uiterste best, kan het zijn dat ons aanbod nu niet bij jouw behoefte aansluit. Dat vinden we jammer, want we laten graag zoveel mogelijk mensen genieten van eten van een gezonde keten, ook jou. Heb jij een tip, suggestie of idee waarmee we het aanbod en onze service kunnen verbeteren, laat het ons dan vooral weten. Door te mailen naar vragen@willem&drees.nl