X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Leonie Ruhe

Haarlem en Kennemerland
Leuke actie!

Speciaal voor jou heb ik 2 leuke acties klaargezet. Wil je gelijk 4x de box proberen, dan krijg je van mij het boek Arbeidsvitaminen t.w.v. €17,50 cadeau. Wil je een echte gezonde leefstijl beginnen en minimaal 13 boxen proberen? Dan krijg je van mij een gratis jaarabonnement op het magazine gezondNU t.w.v. €52,95!

 

Kies jouw cadeau in de zijkolom van deze pagina om van een aanbieding gebruik te maken.Waarom Willem&Drees?

Door een vriendin werd ik getipt dat Esther een opvolger zocht voor de regio Haarlem & Kennemerland. Nu wilde ik qua werk altijd al iets met voeding gaan doen omdat eten & koken mijn grote passies zijn. Om er met Willem&Drees in de vorm van ondernemerschap mijn werk van te gaan maken, leek mij dan ook een hele mooie uitdaging! Bovendien sta ik volledig achter de missie van Willem&Drees: 'eten van een gezonde keten'.

 

Wat ik wil bereiken

Het lijkt mij geweldig om via Willem&Drees zoveel mogelijk mensen in mijn regio te helpen op hun weg naar meer lokaal, biologisch en gezond eten. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer impact we met Willem&Drees kunnen maken om de voedselketen echt aanzienlijk transparanter, eerlijker en duurzamer te maken. Ook hoop ik te kunnen bijdragen aan het sociale en persoonlijke aspect van Willem&Drees, eten verbindt tenslotte!

 

Mijn favoriete product

Ik denk dat mijn favoriete product toch wel de heerlijke paddenstoelen van de biologische paddenstoelenkwekerij Paddestoelenrijk zijn. Daarnaast houd ik erg van koken met kaas en vind ik de kaasjes van Bastiaansen en de Twentse buffel mozzarella van Buffalo Farm Twente dan ook echt een feest!

 

Leuk om te weten

Ik ben 31 jaar en woon in Haarlem-Noord samen met mijn man Sujan, ons baby dochtertje Leah en onze kat Droppie. Alhoewel ik een geboren Amsterdamse ben, vind ik het heerlijk wonen in Haarlem en geniet ik volop van alles wat de stad te bieden heeft! Verder houd ik van koken, uit eten gaan, reizen en van culturele uitjes zoals film, theater, musea en festivals. Al besteed ik mijn vrije tijd tegenwoordig het liefste aan onze kleine meid!