X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Helma van Schendel

  • Home
  • Helma van Schendel
"Ik wens je toe, dat je je laat verwennen met de box wekelijks aan huis. Eerlijk, heerlijk & gezond!"
Leuke actie!

Speciaal voor jou heb ik 2 leuke acties klaargezet. Wil je gelijk 4x de box proberen, dan krijg je van mij het boek Arbeidsvitaminen t.w.v. €17,50 cadeau. Wil je een echte gezonde leefstijl beginnen en minimaal 13 boxen proberen? Dan krijg je van mij een gratis jaarabonnement op het magazine gezondNU t.w.v. €52,95!

 

Kies jouw cadeau in de zijkolom van deze pagina om van een aanbieding gebruik te maken.Waarom Willem&Drees?

Als franchiser van het eerste uur ben ik erg trots op de groei, die we met zijn allen de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. Een groei in klantenaantal, in participerende biologische boeren en in het aantal type boxen om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen van onze klant.

Ik probeer als ondernemer MVO ook in mijn regio uit te dragen. Zo ben ik als eerste begonnen met het boxen laten bezorgen door fietskoeriers. Ondersteun ik de locale voedselbank, B-slim, Resto van Harte en een aantal kinderboerderijen.

Kortom Willem&Drees in mijn regio en in zijn geheel, is echt een onderneming waar alle partijen baat bij hebben. U als klant bent natuurlijk het belangrijkste. We hopen je wekelijks een mooie box vol Nederlands biologisch lekkers te mogen brengen.

 

Leuk om te weten

Mijn favoriete producten zijn de snoepjes van Moeder Natuur. M.n. de heerlijke bosbessen herinneren aan mijn kindertijd. Met het hele gezin avonden plukken in het bos. Deels direct in de mond en de rest in het emmertje voor de jam. Met mijn kinderen Niek en Lise en vriend Marco woon ik tussen de weilanden in Hoogland-West aan de rand van Amersfoort. Met beide grootouders met een boerderij een vertrouwde groene omgeving.