X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Gerry Stapper

Gouda, Woerden & Alphen a/d Rijn e.o.
  • Home
  • Gerry Stapper
"Ik ga je met de box gemak, heerlijke producten en verrassende recepten bezorgen!"
Leuke actie!

Speciaal voor jou heb ik 2 leuke acties klaargezet. Wil je gelijk 4x de box proberen, dan krijg je van mij het boek Arbeidsvitaminen t.w.v. €17,50 cadeau. Wil je een echte gezonde leefstijl beginnen en minimaal 13 boxen proberen? Dan krijg je van mij een gratis jaarabonnement op het magazine gezondNU t.w.v. €52,95!

 

Kies jouw cadeau in de zijkolom van deze pagina om van een aanbieding gebruik te maken.Waarom Willem&Drees?

Ik was op zoek naar een (bijna) 100% biologische box. Aangezien Willem&Drees een van de weinige daarin is wilde ik deze gaan bestellen. Helaas zag ik toen dat deze nog niet werd bezorgd in mijn regio. Toen ik verder ging kijken waarom dit niet zo was, kwam ik het franchisenemerschap tegen van Willem&Drees. Ik was gelijk enthousiast en nadat ik me verder had verdiept in het prachtige concept ‘Willem&Drees’ heb ik de stap genomen om ontslag te nemen bij mijn werk en zelfstandig aan de slag te gaan. Ondanks dat ik het op mijn vorige werk prima naar mijn zin had heb ik nog geen dag spijt gehad van deze beslissing. Ook omdat ik nu zelf de box wekelijks in huis heb. Het gemak ervan is erg prettig en ook de kinderen zijn wekelijks weer erg nieuwsgierig wat er in de box zit. Het uitpakken is soms echt een kadootje. Verder vind ik het contact met mijn klanten ook erg leuk, iedereen neemt om zijn eigen reden een abonnement waardoor ik veel leer over de verschillende kanten van voeding.

 

Leuk om te weten

Ik ben getrouwd, we hebben 2 eigen kinderen en een pleegkind en wonen in een klein dorpje midden in het gebied waarin in bezorg. Sinds 2009 eten wij voornamelijk biologisch(-dynamisch). Mijn favoriete product zijn de cherrytrostomaatjes, omdat ze heerlijk zijn om zo te eten, maar ook een makkelijk product om te verwerken in allerlei gerechten.