X

Waarom beebox

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Festus Eboigbe

  • Home
  • Festus Eboigbe
"Ik hoop dat je, net als ik, zult genieten van de verse biologische voeding die Willem&Drees levert. Hiermee beperk je ook nog eens jouw impact op het milieu tot een minimum."
Leuke actie!

Speciaal voor jou heb ik 2 leuke acties klaargezet. Wil je gelijk 4x de beebox proberen, dan krijg je van mij het boek Arbeidsvitaminen t.w.v. €17,50 cadeau. Wil je een echte gezonde leefstijl beginnen en minimaal 13 boxen proberen? Dan krijg je van mij een gratis jaarabonnement op het magazine gezondNU t.w.v. €52,95!

 

Kies jouw cadeau in de zijkolom van deze pagina om van een aanbieding gebruik te maken.Waarom beebox?

Ik was bezig met het vormen van een idee voor mijn eigen bedrijf toen ik beebox franchise concept tegenkwam. Mijn interesse was meteen gewekt, want ik kom oorspronkelijk uit een samenleving waar het verbouwen van je eigen voedsel heel gewoon is. Beebox staat voor mij niet alleen voor gezonde producten; ik zie beebox als een verbindend mechanisme dat stadsbewoners en hun kinderen de kans geeft om in aanraking te komen met producten die rechtstreeks van de boer komen. Sinds ik betrokken ben bij beebox merk ik hoe blij mensen worden van ons concept.

Leuk om te weten

Mijn favoriete beebox producten zijn aardbeien omdat mijn kinderen helemaal blij worden wanneer ze zien dat er aardbeien in the beebox zitten. Ik sport graag en hou van gezond eten omdat ik het heel belangrijk vind om goed voor mijn lichaam te zorgen.