X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Erik Anneveld

  • Home
  • Erik Anneveld
Leuke actie!

Speciaal voor jou heb ik 2 leuke acties klaargezet. Wil je gelijk 4x de box proberen, dan krijg je van mij het boek Arbeidsvitaminen t.w.v. €17,50 cadeau. Wil je een echte gezonde leefstijl beginnen en minimaal 13 boxen proberen? Dan krijg je van mij een gratis jaarabonnement op het magazine gezondNU t.w.v. €52,95!

 

Kies jouw cadeau in de zijkolom van deze pagina om van een aanbieding gebruik te maken.Waarom Willem&Drees?

De afgelopen jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen in gezond en eerlijk eten en de herkomst van ons voedsel. Mede daardoor ben ik meer en meer biologisch gaan eten. Ten eerste omdat het gewoon lekkerder is, ten tweede omdat ik me steeds meer ben gaan realiseren hoe belangrijk eten van een gezonde keten is. Het is voor mij dan ook logisch om ondernemer te zijn, omdat ik graag wil bijdragen aan gezonder eten en de wereld een beetje duurzamer wil maken.

 

Wat ik wil bereiken

Ik wil graag elke week mijn klanten laten proeven van lekkere, eerlijke producten, rechtstreeks van de boer. Lekker en puur eten hoeft niet ingewikkeld te zijn en dat wil ik graag laten zien. Ik vind het leuk om me te verdiepen in de herkomst van de producten en ook mijn klanten te laten zien waar hun voedsel vandaan komt. Daarnaast wil ik op deze manier een bijdrage leveren aan een eerlijke, duurzame voedselketen.

 

Mijn favoriete product

Ikzelf vind het vooral leuk om te koken met vergeten groenten als schorseneren en daar iets lekkers mee te maken. Je kunt zoveel kanten op met groenten, het blijft heerlijk om er elke dag mee te variëren. Daarnaast ben ik verslaafd aan een zuurdesembrood, ik bestel het vrijwel elke week bij.

 

Leuk om te weten

Mijn kinderen zijn pas drie en twee, maar eten elke avond gewoon mee met wat ik kook uit de box. Ik had verwacht dat ze moeite zouden hebben met sommige groenten, maar mijn zoon vroeg laatst zelfs of we weer kool gingen eten. Al kwam dat vooral door een recept waar naast kool ook pindakaas in zat, want dat viel erg in de smaak. Ik vind het leuk om te merken dat ook als je ‘onbekende’ producten klaarmaakt, kinderen bereid zijn om van alles te proeven.