X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Klantenservice regio Amsterdam

Contactpersoon landelijke regio's
  • Home
  • Klantenservice regio Amsterdam
"Laat onze eerlijke producten je inspireren en geniet!"
Leuke actie!

Speciaal voor jou heb ik 2 leuke acties klaargezet. Wil je gelijk 4x de box proberen, dan krijg je van mij het boek Arbeidsvitaminen t.w.v. €17,50 cadeau. Wil je een echte gezonde leefstijl beginnen en minimaal 13 boxen proberen? Dan krijg je van mij een gratis jaarabonnement op het magazine gezondNU t.w.v. €52,95!

 

Kies jouw cadeau in de zijkolom van deze pagina om van een aanbieding gebruik te maken.Waarom Willem&Drees?

Ik wil graag maatschappelijk verantwoord ondernemenen en voel me daarom thuis bij Willem&Drees. Want Willem&Drees gaat verder dan alleen het leveren van een kratje groenten aan de klant. Belangrijke trefwoorden zijn duurzaam, gezond, lekker en betaalbaar. Boeren krijgen een eerlijke prijs voor de producten. Ik vind het leuk als klanten weer vertrouwd raken met wat er in Nederland in welk seizoen te krijgen is. En dat is heel veel: allemaal gezond en lekker!

 

Leuk om te weten

Ik beleef al jaren veel plezier aan mijn eigen moestuin. Ik ben als vanzelf ook voor derden gaan koken, waarbij ik graag een beetje experimenteer. Buren en vrienden zijn vaak verrast en enthousiast. Ik ben ervan overtuigd dat dit komt doordat ik altijd werk met pure en verse producten, uit eigen tuin en uit de box. Mijn favoriete product is chioggia biet, zo mooi! Het gaat me om de verrassing, de combinatie van kleuren en geuren, de box vol met puur en vers.